Την Δευτέρα 8 Απριλίου, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου οι υπεύθυνοι του τμήματος μαγειρικής, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δερμετζοπούλου Μελίνα και η κ. Σταυρούλα Τσαμπάζογλου από τη Διεύθυνση Τουρισμού & Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μας υποδέχθηκαν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Τα παιδιά του Κέντρου μας είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τις ποδιές τους και να συμμετάσχουν στην δημιουργία μοναδικών συνταγών με την αμέριστη υποστήριξη και παρότρυνση των σεφ του ΙΕΚ.
Ευχαριστούμε πολύ το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για τη θετική του ανταπόκριση στη στήριξη της εκπαιδευτική μας δράσης όπου τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με τον επαγγελματικό χώρο, τον εξοπλισμό αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά της μαγειρικής.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Σοφία Γεωργακάκη, τους σεφ Κώστα Τρώντσιο, Σοφία Ουργαντζίδου, Δημήτρη Τσολαχετσίδη, τον Pastry Chef Στράτο Ναλμπαντίδη καθώς και τον σεφ Αντώνη Μουστάκα!
UserWay® Accessibility Tool
WCAG 2.0 Level AA Accessibility Tool
UserWay® Accessibility Tool
©2024, All rights reserved
|